Συνεχής βελτίωση
ποιότητας ζωής

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας
στηρίζει την ανάπτυξη και το φυσικό περιβάλλον

Έργα σε εξέλιξη

Κατασκευαστικό Συμβόλαιο C15

Το έργο αφορά την κατασκευή 11,4km αγωγών λυμάτων καθώς και την κατασκευή δύο αντλιοστασίων λυμάτων σε δύο διαφορετικές περιοχές. Η υπό-περιοχή Α του Συμβολαίου καλύπτει την βιομηχανική περιοχή του Δήμου Λάρνακας, η οποία συνορεύει βορειοανατολικά με τη λεωφόρο Ελευθερίας, βορειοδυτικά με την οδό Πενταδακτύλου, νοτιοανατολικά με την οδό Τροόδους και νοτιοδυτικά με τη Βιομηχανική περιοχή του Δήμου Αραδίππου. Η υπό-περιοχή Β του Συμβολαίου συνορεύει δυτικά και νοτιοδυτικά με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, βόρεια με τον αυτοκινητόδρομο προς Παραλίμνι και νοτιοανατολικά με περιοχές που εξυπηρετούνται από το έργο της  Α΄ Φάση του αποχετευτικού συστήματος.

Το έργο αξίας €2.647.000 πλέον ΦΠΑ κατακυρώθηκε στην εργοληπτική εταιρεία Cyfield Development Public Ltd κατόπιν δημόσιου διαγωνισμού.

Τα κατασκευαστικά έργα ξεκίνησαν τον Ιούλιο 2018 και αναμένεται να  ολοκληρωθούν εντός 13 μηνών.

Κατασκευαστικό Συμβόλαιο C21

Το έργο αφορά την κατασκευή 15km αγωγών λυμάτων. Η περιοχή του κατασκευαστικού συμβολαίου C21 ανήκει στο Δήμο Αραδίππου η οποία συνορεύει με το Δήμο Λάρνακας στα νότια, με  γεωργική γη στα βόρεια και δυτικά, και τέλος με το Στάδιο του Γ.Σ.Ζ στα ανατολικά.

Το έργο αξίας €3.149.982,73 πλέον ΦΠΑ κατακυρώθηκε στην εργοληπτική εταιρεία FAP CONSTRUCTION Ltd, κατόπιν δημόσιου διαγωνισμού.

Τα κατασκευαστικά έργα θα αρχίσουν το Δεκέμβριο 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 12 μηνών.

Μάθετε σε ποιους δρόμους εκτελούνται έργα

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών  17/04/2019 – 24/04/2019 θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα στους πιο κάτω δρόμους:

CONTRACT C15.

  • Περιοχή Αραδίππου

Οδός Ελευθερίας, βιομηχανική περιοχή.

  • Περιοχή  Ορόκλινης

Λεωφόρος Προμηθέως , οδός Ζενίθ και  οδός Ρήγαινας

CONTRACT C21

  • Περιοχή Λάρνακας

Οδός Αγίου Προκοπίου, οδός Αγίων Σαράντα, οδός Αγίου Σωζόμενου, οδός Ανθέων και οδός Τριών Ιεραρχών.