παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, με αφορμή τα 37 χρόνια από τη μέρα εγκαθίδρυσης του, προκηρύσσει διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα:

ΔΕΝ πετώ ποτέ στο Αποχετευτικό Σύστημα…

Η ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος εξαρτάται άμεσα από τη σωστή χρήση που γίνεται. Για το λόγο αυτό, επιθυμούμε να μάθουμε στα παιδιά από τη νεαρή ηλικία, τί να αποφεύγουν να απορρίπτουν στο αποχετευτικό σύστημα, ώστε αυτό να λειτουργεί ομαλά χωρίς να προκαλείται κίνδυνος φραξίματος στους αγωγούς του.

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 2 Μαϊου μέχρι τις 31 Μαϊου 2022 με τελευταία ημερομηνία υποβολής την 31η Μαίου στις 3:00 μ.μ. Σχετικές οδηγίες και έντυπα συμμετοχής έχουν ήδη σταλεί στα δημοτικά σχολεία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Λάρνακας, πέμπτης και έκτης τάξης. Τα παιδιά καλούνται να ζωγραφίσουν ατομικά έργα σε λευκό χαρτί μεγέθους Α3, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε υλικά ζωγραφικής σε σχέση με το θέμα του διαγωνισμού. Στη συνέχεια θα πρέπει να σαρώσουν τη ζωγραφιά τους και το έντυπο συμμετοχής και να τα αποστείλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο administration@lsdb.org.cy

Από τις συμμετοχές θα αναδειχθούν τρείς νικητές και τα έπαθλα που θα απονεμηθούν είναι τα ακόλουθα:

Για την 1ο θέση δωροεπιταγή ή δώρο αξίας €120

Για την 2η θέση δωροεπιταγή ή δώρο αξίας €50

Για την 3η θέση δωροεπιταγή ή δώρο αξίας €30

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω των email που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό. Επιπλέον, τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα και το Facebook του ΣΑΛ μέχρι τις 10 Ιουνίου 2022.