Μέτρα αντιμετώπισης της έξαρσης των περιστατικών Covid-19

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων της επιδημιολογικής εικόνας που επικρατεί στη χώρα μας και των μέτρων που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) προτρέπει το κοινό όπως αποφεύγει τις επισκέψεις στα κεντρικά γραφεία του ΣΑΛ, για αποφυγή ταλαιπωρίας και συνωστισμού.

Ως εκ τούτου, καλείται το κοινό όπως διευθετεί τις πληρωμές του μέσω της JCC στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.jccsmart.com ή να επισκέπτεται το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη Λάρνακας, στην οδό Ανδρέα Μιαούλη 11, στην Λάρνακα.  Υπενθυμίζεται ότι, μέσω του πιο πάνω συνδέσμου μπορούν να γίνουν πληρωμές για έκδοση άδειας Ιδιωτικής Υπονόμου Οικοδομής (ΙΥΟ).

Για πληροφορίες, παρακαλείται το κοινό όπως επικοινωνεί τηλεφωνικώς με τα Κεντρικά Γραφεία του ΣΑΛ στο τηλ. 24815222 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση accounts@lsdb.org.cy.

Σε περίπτωση που προκύπτει απόλυτη ανάγκη επίσκεψης τόσο στα  Γραφεία του ΣΑΛ όσο και στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη Λάρνακας, οφείλουν οι επισκέπτες να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, να χρησιμοποιούν μάσκα και να εφαρμόζουν αυστηρή υγιεινή των χεριών κατά τη διάρκεια των επισκέψεων. Σημειώνεται ότι η είσοδος των επισκεπτών στα γραφεία  επιτρέπεται μόνον κατόπιν θερμομέτρησης.

Δεδομένων των περιστάσεων που προκύπτουν λόγω του κορονοιού, το ΣΑΛ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεκπεραίωση των εργασιών του, καθώς επίσης και για την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού.