Ενημέρωση τοπικών αρχών για το έργο της Γ’ Φάσης αποχέτευσης Λάρνακας

Την Τρίτη 03/08/2021 πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις στα γραφεία του Δημαρχείου Δρομολαξιάς – Μενεού και των Κοινοτικών Συμβουλίων Κιτίου, Περβολιών και Τερσεφάνου για το μεγάλο έργο της Γ΄ Φάσης του αποχετευτικού συστήματος Λάρνακας, οι οποίες προγραμματίστηκαν στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης και θέσης σε δημόσια διαβούλευση της ΜΕΕΠ του έργου.

Στις συναντήσεις αυτές ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛ, κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, η Συντονίστρια του έργου, κα Ελένη Χατζηχρίστου και ο εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας των συμβούλων/μελετητών του ΣΑΛ, κ. Κωνσταντίνος Καλέργης, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Δρομολαξιάς – Μενεού, τους Προέδρους των τριών Κοινοτήτων και τα στελέχη τους για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη των διαδικασιών ωρίμανσης του έργου μέχρι σήμερα, καθώς και για το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτού.

Κοινή αναφορά σε όλες τις συναντήσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα, ήταν η αναγνώριση της ιδιαίτερης σημασίας που έχει το έργο για τους πολίτες και το περιβάλλον και η διαβεβαίωση των τοπικών ηγετών για συνεργασία και υποστήριξη στις διαδικασίες υλοποίησης του έργου.

Οι εκπρόσωποι του ΣΑΛ ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τους Προέδρους για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και την εν γένει θετική στάση τους, υποσχόμενοι ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για την άρτια, υψηλής ποιότητας και έγκαιρη υλοποίηση του έργου, με τις ελάχιστες δυνατές προσωρινές οχλήσεις των πολιτών.