ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, με αφορμή τα 38α γενέθλια του, προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα:

“Λάρνακα, η πόλη που δεν ξέρουμε”

Σκοπός του διαγωνισμού με θέμα «Λάρνακα, η πόλη που δεν ξέρουμε», είναι η κινητοποίηση και συμμετοχή των πολιτών σε πιο βιώσιμα μοντέλα τρόπου ζωής, μέσω της φωτογραφίας.

Ο Διαγωνισμός θα έχει διάρκεια  από τις 2 Μαΐου μέχρι τις 31 Μαΐου 2023. Συγκεκριμένα, η τελευταία ημερομηνία υποβολής ορίζεται η 31η Μαΐου 2023, μέχρι τις 15:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι πολίτες της πόλης και Επαρχίας Λάρνακας. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να λάβει μέρος μόνο με μία ατομική συμμετοχή.

Για να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο συμμετοχής Όροι ΚΑΙ Δελτίο Συμμετοχής και να το αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση administration@lsdb.org.cy, μαζί με τη φωτογραφία τους μεταξύ των ημερομηνιών 2-31/5/2023 (τηλ. επικοινωνίας 24815254)

α) Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες καλούνται να αποτυπώσουν γωνιές και τοπία της Λάρνακας που σχετίζονται με το περιβάλλον και δεν είναι ευρέως γνωστά, με στόχο να μας παρουσιάσουν μια διαφορετική πόλη. Μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά, μια πόλη που αξίζει να επισκεφθείς, μια πόλη που αξίζει να ζεις!

β) Η αποτύπωση μπορεί να γίνεται μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του φωτογραφικού φακού.

γ) Κάτω από τη φωτογραφία να αναγράφονται σε συντομία βασικές πληροφορίες του τοπίου που απαθανατίζεται σε αυτήν.

Στη συνέχεια, οι πολίτες θα πρέπει να αποστείλουν τη φωτογραφία τους και το έντυπο συμμετοχής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο administration@lsdb.org.cy.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέχρι τις 15 Ιουνίου 2023. Τα έπαθλα που θα απονεμηθούν στους νικητές / νικήτριες του διαγωνισμού είναι δώρα ή δωροεπιταγές αξίας €200 και €50 αντίστοιχα για τον πρώτο και δεύτερο νικητή.

————————————————

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

Όροι ΚΑΙ Δελτίο Συμμετοχής