Ανακοίνωση προς κατοίκους της περιοχής Βεργίνας

Αγαπητέ Δημότη,

Ολοκλήρωση Κατασκευαστικών Εργασιών στην περιοχή του Συμβολαίου C21A

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι κατασκευαστικές εργασίες του Κεντρικού Αποχετευτικού Συστήματος στην περιοχή Βεργίνας, στο Δήμο Αραδίππου (Συμβόλαιο C21A).

Το έργο μήκους δεκατριών (13) περίπου χιλιομέτρων αγωγών δικτύου λυμάτων, ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστέρηση, επιλύοντας ολιστικά το μακροχρόνιο πρόβλημα οχληρίας που παρατηρείται στην περιοχή λόγω των υπερχειλίσεων λυμάτων και που πραγματικά σας έχει ταλαιπωρήσει.

Επί ευκαιρίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τόσο εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας για την υπομονή και την ανεκτικότητα που επιδείξατε καθ΄ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των κατασκευαστικών εργασιών και παράλληλα να απολογηθώ για τυχόν ταλαιπωρία ή αναστάτωση έχει προκληθεί το διάστημα αυτό.  Η ταλαιπωρία φεύγει τα έργα μένουν.

Σύντομα θα λάβετε σχετική επιστολή με όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες αναφορικά με τη σύνδεση του υποστατικού σας με το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα. Νοείται ότι σε περίπτωση που είστε κάτοχος άδειου τεμαχίου δεν χρειάζεται να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Καταληκτικά και για πλήρη εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση που εκ παραδρομής υπάρχει οποιαδήποτε εκκρεμότητα εκ μέρους μας  μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, παρακαλείστε όπως καλέσετε στο τηλέφωνο 24815222, όπου θα καταγραφεί το παράπονο σας και ακολούθως αρμόδιος λειτουργός θα επικοινωνήσει μαζί σας για επίλυση του θέματος.

Φιλικά,

Ανδρέας Βύρας

Πρόεδρος ΣΑΛ